Copac prăbușit între Sinaia și Bușteni provoacă întârzieri de 35 de ore pentru 15 trenuri; circulația reluată duminică seară.

Copac prăbușit între Sinaia și Bușteni provoacă întârzieri de 35 de ore pentru 15 trenuri; circulația reluată duminică seară. Sursa poza si informatii: biziday.ro

Un copac a creat haos pe calea ferată între Sinaia și Bușteni: Circulația a fost reluată normal, dar cu mari întârzieri

Circulația trenurilor între Sinaia și Bușteni a revenit la normal duminică seară, după ce un copac căzut peste linia ferată a cauzat întreruperi serioase. În urma incidentului, traficul a fost reluat cu întârziere, iar călătorii au avut de suferit din cauza timpilor mari de așteptare.

Duminică după-amiază, un copac s-a prăbușit pe calea ferată în apropiere de ora 13:37, afectând grav traficul pe această rută montană extrem de circulată. Până la ora 19:27, personalul CFR a reușit să readucă sub tensiune linia de contact a firului I, după repunerea firului II cu două ore și jumătate înainte, ceea ce a permis reluarea traficului, dar inițial cu restricții.

În jurul orei 21, CFR a confirmat că trenurile au început să circule normal, însă întârzierile acumulate de 15 trenuri de persoane sunt semnificative, totalizând 2.106 minute, ceea ce înseamnă aproximativ 35 de ore de întârziere. Mai ales trenurile de pe traseul Brașov-București au fost afectate, printre care cele operate de Regio Călători, Astra Trans și CFR Călători, înregistrând întârzieri variind de la 50 la 215 minute.

Această situație a creat frustrare în rândul călătorilor, mulți dintre ei fiind nevoiți să își modifice planurile de călătorie. Totuși, prin eforturile depuse, CFR a reușit să stabilizeze situația mai devreme decât s-ar fi așteptat inițial, păstrând siguranța pasagerilor ca prioritate absolută.

Stația București Nord, înființată ca nod central pentru călătorii către diverse destinații, a afișat în acea seară o activitate intensă, surprinsă de camerele de supraveghere la ora 21, reflectând ușurarea și nerăbdarea celor care așteptau reluarea serviciului.

Pentru locuitorii din Iași care planifică excursii pe Valea Prahovei, este indicat să ia în considerare posibile întârzieri în perioada următoare, pe măsură ce lucrările de întreținere și reabilitare continuă și să urmărească actualizările oferite de CFR.


Adrian Cernat

Adrian Cernat are 32 de ani și este jurnalistul principal al publicației azi în Galați. Născut chiar în inima orașului, în zona Falezei, Adrian a crescut odată cu Galațiul – între Dunăre, știri locale și o comunitate în continuă mișcare. Absolvent de Jurnalism și Comunicare la Universitatea „Danubius”, este mereu prezent acolo unde se întâmplă lucrurile importante. Fie că acoperă ședințele Consiliului Local, face reportaje printre oameni sau surprinde imagini de pe malul Dunării, Adrian este conectat 100% la oraș și spune poveștile cu naturalețe, empatie și curaj.

Știri Generale

Știri Generale
Capacitățile Tehnice ale Iranului de a Relua Îmbogățirea Uraniului și Impactul Loviturilor Aeriene ale SUA și Israelului
Coliziune la 3 dimineața între microbuz și autocar ucrainean, activat Planul Roșu de Intervenție, o victimă decedată, altele rănite.
Copac prăbușit între Sinaia și Bușteni provoacă întârzieri de 35 de ore pentru 15 trenuri; circulația reluată duminică seară.
Doi pompieri omorâți în Idaho într-o ambuscadă deliberată pe Muntele Canfield; suspectul principal găsit mort de polițiști.
Proteste masive cer alegeri anticipate și sfârșitul regimului Vucic în Serbia. 140.000 de oameni la manifestații tensionate
Șase medalii, trei de aur, două de argint și una de bronz!
amenzi de până la 700 euro pentru nerespectarea noii legi de protejare a copiilor și mediului.
Ancheta Poliției Germane Caută Posibile Legături cu Sabotajul Străin
Creștere alarmantă la 130.000 furturi auto în UK: Mașinile furate dispar în 24 de ore, proliferând pe piețele din Asia și Africa.
David Popovici stabilește record european și câștigă aurul la 100 m liber la Campionatul European U23 din Slovacia.
Instalațiile de rachete și artilerie rusești vizate, autoritățile interzic filmările populației pentru activitățile antiaeriene.